Médiá v kocke 2012

16.05.2012 Prešov

Študenti odboru masmediálnych štúdií na Prešovskej univerzite v Prešove sa rozhodli svoje štúdium a prácu v médiách predstaviť aj stredoškolským študentom vo forme zaujímavého letného kurzu Médiá v kocke 2012. Projekt sa uskutoční v dňoch 10. - 13. 7. 2012.
Unikátny projekt má už svoju minuloročnú históriu. Prvý ročník ponúkol účastníkom veľa nových poznatkov z mediálnej oblasti, možnosť nazrieť do prostredia vysokoškolského vzdelania v odbore Masmediálnych štúdií a rovnako tak nové zážitky a množstvo zábavy.

Projekt Médiá v kocke 2012 z autorskej dielne nás, študentov 1. ročníka magisterského štúdia masmediálnych štúdií, vznikol ako nezisková dobrovoľná aktivita študentov masmédií v snahe dosiahnuť niekoľko cieľov.
Prostredníctvom druhého ročníka projektu Médií v kocke 2012 by sme opäť chceli osloviť študentov stredných škôl a informovať ich o odbore masmediálne štúdiá. Výhodou prihlásených študentov je aj zvýšená informovanosť o náplni štúdia masmédií prostredníctvom samotných študentov odboru. Projekt Médiá v kocke 2012 je vzdelávací kurz, kde sa študenti SŠ o odbore a možnostiach štúdia dozvedia viac.
Tento mediálny kurz je koncipovaný v dvoch rovinách – teoretickej a praktickej. Teoretické vedomosti a odborné poznatky prednesú formou prednášok poprední pedagógovia z Inštitútu slovakistiky, všeobecnej jazykovedy a masmediálnych štúdií. O praktické ukážky, príklady, workshopy a cvičenia sa postaráme my, študenti organizujúci kurz a tiež niekoľko osobností pôsobiacich v médiách na Slovensku.
Prednášky a semináre sa budú realizovať v priestoroch Prešovskej univerzity v Prešove a záujemcovia sa môžu prihlásiť jednoducho, prostredníctvom mailu (mediavkocke@gmail.com) do 30. júna 2012.
Kurz Mediá v kocke 2012 organizujú študenti Masmediálnych štúdií v rámci osláv 15. výročia Prešovskej univerzity v Prešove. Projekt podporujú: Prešovská univerzita v Prešove, Inštitút slovakistických, mediálnych a knižničných štúdií, Katedra komunikačných a mediálnych štúdií, Rádio PaF. Garantom projektu je doc. PhDr. Juraj Rusnák, CSc.
Účastnícky poplatok predstavuje 50 €, ktorý zahŕňa ubytovanie, stravu, registračný poplatok.
V prípade ďalších otázok prikladáme aj informačný leták a plagát, resp. ak máte záujem o rozhovor sme k dispozícii 24 hodín denne na maili mediavkocke@gmail.com a nižšie uvedených telefónnych číslach.
Ďakujeme za Váš čas a prajeme Vám pekné leto :)

Organizátori projektu Médiá v kocke

www http://www.facebook.com/mediavkocke
email mediavkocke@gmail.com
telefón Vladimíra Čajová 0908 477 940
Slavomíra Margetová 0915 229 843
 

Vyberte región